Thuiskomen in een warm huis?

Centrale verwarming

Wij maken gebruik van enkel de beste kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste normen met betrekking tot rendement en kwaliteit. 

Installatie van centrale verwarming 

CV Vermeylen BVBA is jouw specialist in de installatie van centrale verwarming als het plaatsen van sanitaire installaties. Team CV Vermeylen plaatst je centrale verwarming met kennis van zaken. Zowel in nieuwbouwprojecten als renovaties, zowel voor toestellen op aardgas als stookolie.

Vloerverwarming, radiatoren of convectoren, maar ook technieken van hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers worden door ons vakkundig geïnstalleerd.

Wij maken gebruik van enkel de beste kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste normen wat rendement en kwaliteit betreft.

Wij streven naar kwaliteit, klantentevredenheid en oog voor detail. De realisatie van jouw plannen is ons vak. Samen met jou zoeken wij de meest geschikte oplossing.

Ook het vervangen van je oude en minder rendabele ketel door een condensatieketel of hoogrendementsketel behoort tot ons servicepakket.
De betere merken zoals  Vaillant, Buderus en Remeha staan voor een kwalitatieve installatie. Je wordt begeleid in de keuze van de toestellen zoals de verwarmingsketel, de radiatoren,  de thermostaat  die voor jouw project ideaal zijn. Naast het klassieke systeem met radiatoren kan je bij ons ook terecht voor een systeem met vloerverwarming.

CV Vermeylen BVBA zorgt ook voor de plaatsing van zonneboilers en warmtepompen.

Warmtepomp bodem-water

Condensatieketel aardgas